U bevindt zich op de pagina:

product
bestel

"Veel gestelde vragen over
SkinWhitening leest u hier"

Op deze pagina leest u veel gestelde vragen van klanten over SkinWhitening, uw huid bleken, bestellen, betalen etc. Wij adviseren u eerst deze vragen te bekijken voordat u contact opneemt met de klantenservice. Wellicht staat uw vraag met bijbehorend antwoord hier wel tussen.

  • 100% natuurlijk
  • 30 dagen kuur
  • Snel in huis
  • Veilig betalen
  • Hoge stapelkorting
  • Voor 16:00 besteld is morgen in huis
  • Goedkoper en veiliger dan cosmetische producten

Is het gebruik van SkinWhitening veilig?

Ja het gebruik van SkinWhitening is volledig veilig en verantwoord. Het product is samengesteld uit 100% natuurlijke ingrediënten. De inname hiervan is niet schadelijk voor het lichaam en geeft geen negatieve bijwerkingen.

Is het effect van SkinWhitening blijvend?

Het effect van SkinWhitening, na het gebruik van 3 kuren achtereenvolgens, is blijvend. Gebruikt u minder dan 3 kuren dan is het mogelijk dat het bereikte effect van SkinWhitening na een bepaalde periode minder wordt. U kunt dan het beste nog eens een of meerdere kuren gebruiken.

Hoelang moet ik SkinWhitening gebruiken totdat het effect heeft?

Voor een optimaal resultaat adviseren wij u 3 kuren achtereenvolgens te gebruiken. Na het volgen van 1 kuur van 30 dagen zult u in de meeste gevallen al wel resultaat zien.

Hoelang mag ik SkinWhitening maximaal gebruiken?

U kunt SkinWhitening zolang gebruiken als u zelf wilt. Langdurige inname van de natuurlijke ingrediënten in SkinWhitening heeft geen negatieve gevolgen op uw lichaam en gezondheid.

Hoeveel tabletten moet ik per dag slikken?

Wij adviseren u dagelijks 2 tabletten in te nemen. Voor een optimale werking adviseren wij u de tabletten verdeeld over de dag in te nemen. Bij voorkeur 1 tablet 's ochtends en 1 tablet 's avonds. Neem niet meer dan 3 tabletten per dag in.

Werkt SkinWhitening verslavend?

Nee, SkinWhitening bevat geen ingrediënten die een verslavende werking hebben.

Mag ik SkinWhitening gebruiken in combinatie met andere middelen en/of medicijnen?

In principe heeft het gebruik van SkinWhitening geen nadelig effect op de werking van andere middelen. Twijfelt u over het gebruik van SkinWhitening? Neem dan contact op met uw arts.

Waar wordt SkinWhitening gemaakt?

In Nederland worden de natuurlijke ingrediënten van SkinWhitening samengevoegd tot tabletten en verpakt in potten van 60 tabletten.

Hoelang kan ik SkinWhitening bewaren na het openen?

Op de verpakking van SkinWhitening is de uiterste houdbaarheidsdatum vermeld. Fabrikanten zijn verplicht om op hun etiket aan te geven tot wanneer een product geschikt is voor consumptie.

Wordt SkinWhitening vergoed door mijn verzekering?

Nee, SkinWhitening is geen geneesmiddel en wordt daarom niet vergoed door uw verzekering.

Biedt SkinWhitening bescherming tegen de zon?

De natuurlijke ingrediënten in SkinWhitening bieden een lichte bescherming tegen UV-straling vanuit de zon. We raden aan altijd een goede zonnebrandcrème te gebruiken voor extra bescherming.