U bevindt zich op de pagina:

product
bestel

"Veel gestelde vragen over
SkinWhitening leest u hier"

Op deze pagina leest u veel gestelde vragen van klanten over SkinWhitening, uw huid bleken, bestellen, betalen etc. Wij adviseren u eerst deze vragen te bekijken voordat u contact opneemt met de klantenservice. Wellicht staat uw vraag met bijbehorend antwoord hier wel tussen.

  • 100% natuurlijk
  • 30 dagen kuur
  • Snel in huis
  • Veilig betalen
  • Hoge stapelkorting
  • Voor 16:00 besteld is morgen in huis
  • Goedkoper en veiliger dan cosmetische producten

Wat zijn redenen om de huid te verbeteren?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom iemand de huid wil verbeteren. Zo kan het zijn dat iemand door het ouder worden een slechtere huid heeft gekregen, ten gevolgen van acne geen mooie, egale huid meer heeft of dat door een andere oorzaak 'huidveroudering' is opgetreden.

Hoe ontstaat huidveroudering?

Naarmate we ouder worden verandert onze huid. De huid is opgebouwd uit verschillende lagen. Iedere laag heeft zijn eigen functie. Tijdens het verouderen van de huid neemt de werking hiervan af.

Biedt SkinWhitening bescherming tegen de zon?

De natuurlijke ingrediënten in SkinWhitening bieden een lichte bescherming tegen UV-straling vanuit de zon. We raden aan altijd een goede zonnebrandcrème te gebruiken voor extra bescherming.

Hoe kun je littekens verminderen?

SkinWhitening kan je helpen het litteken te verminderen. De natuurlijke ingrediënten in SkinWhitening stimuleren een gezond immuunsysteem waardoor de huid sneller en beter herstelt. Ook helpt SkinWhitening de vochtbalans en elasticiteit van de huid te herstellen en stimuleert het de aanmaak van collageen. Deze effecten zorgen voor een gladde, strakkere en egale huid.