U bevindt zich op de pagina:

product
bestel

"Veel gestelde vragen over
SkinWhitening leest u hier"

Op deze pagina leest u veel gestelde vragen van klanten over SkinWhitening, uw huid bleken, bestellen, betalen etc. Wij adviseren u eerst deze vragen te bekijken voordat u contact opneemt met de klantenservice. Wellicht staat uw vraag met bijbehorend antwoord hier wel tussen.

  • 100% natuurlijk
  • 30 dagen kuur
  • Snel in huis
  • Veilig betalen
  • Hoge stapelkorting
  • Voor 16:00 besteld is morgen in huis
  • Goedkoper en veiliger dan cosmetische producten

Door wie wordt de levering van mijn bestelling verzorgd?

Wij verzenden uw bestelling naar PostNL. PostNL verzorgt de levering van uw bestelling.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Wanneer u op werkdagen vóór 16:00 uur bestelt dan wordt uw bestelling meestal de volgende dag al geleverd. Woont u in België, dan duurt dit meestal 2 dagen. Woont u elders? Dan kan het nog een aantal dagen langer duren.

Hoe laat wordt mijn bestelling geleverd?

Wij hebben geen inzicht in de tijd wanneer uw bestelling geleverd wordt. Na de verzending van uw bestelling door ons, ligt de levering in handen van PostNL.

Kan ik zelf bepalen wanneer mijn bestelling geleverd wordt?

Nee, dit is niet mogelijk. Wanneer u niet thuis bent op het moment van levering kunt u wél via de website van PostNL een voorkeur aangeven qua tijd en datum wat betreft het volgende moment van levering.

Ik was niet thuis op het moment van levering, wat nu?

De postbode zal in het geval u niet thuis bent een briefje achterlaten met de mogelijkheid een nieuwe bezorgafspraak in te plannen.

Kan ik producten ruilen of retourneren?

Het retourneren van intieme producten is niet mogelijk.

Ik heb het verkeerde product ontvangen? Kan ik dit retourneren?

Wanneer u een verkeerd product geleverd heeft gekregen kunt u dit kosteloos retourneren via ons antwoordnummer. Wij zullen daarna zo spoedig mogelijk het juiste product naar u toe sturen. Heeft u een verkeerd product ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice.