U bevindt zich op de pagina:

product
  • 100% natuurlijk
  • 30 dagen kuur
  • Snel in huis
  • Veilig betalen
  • Hoge stapelkorting
  • Voor 16:00 besteld is morgen in huis
  • Goedkoper en veiliger dan cosmetische producten

Risico's en gevaren van huidbleken

Er zijn verschillende methoden voor het bleken van donkere huid. Hierbij kun je denken aan bleek crèmes, laserbehandelingen of tabletten. Helaas is niet iedere methode voor 100% veilig. We zetten de verschillende methoden op een rij en bespreken de voor en nadelen hiervan.

Laserbehandeling
Een laserbehandeling wordt door een specialist uitgevoerd. Dit kan in een kliniek of bij de schoonheidsspecialist. Laserbehandelingen zijn over het algemeen niet goedkoop en soms moet je meerdere keren terug komen.

Bij een laserbehandeling wordt het pigment uit de bovenste huidlaag verwijderd. Na 4 tot 7 weken zie je hier het resultaat van. Je ziet op dat moment pas wat het effect van de laserbehandeling is en of je tevreden bent. Dit resultaat is echter niet blijvend. Het pigment uit bestaande huidcellen wordt wel verwijderd maar de aanmaak van nieuw pigment in nieuwe huidcellen wordt niet tegen gegaan. Na enige tijd zal je de huid dus weer opnieuw moeten laten laseren.

Een laserbehandeling is niet zonder risico. Er kunnen vervelende of schadelijke bijwerkingen optreden. Er kunnen zelfs scheurtjes in de darm ontstaan of een vernauwde anus waardoor de stoelgang wordt verminderd.

Tabletten
Een tabletten kuur is een makkelijke manier om donkere huid lichter te maken. Let er wel op dat je een kuur kiest met natuurlijke ingrediënten. Op deze manier loop je geen gezondheidsrisico’s. SkinWhitening is zo’n natuurlijke tablet. SkinWhitening bleekt de huid van binnen uit. De pigmentvorming bij de aanmaak van nieuwe huidcellen wordt tegengegaan. Hierdoor wordt de huid op een natuurlijke manier egaal lichter gemaakt. Tevens helpt SkinWhitening de huid te herstellen en te verzorgen. Littekens en oneffenheden zoals pigmentvlekken verdwijnen.

Bleekcrèmes
Met een bleek crème heb je het resultaat zelf in de hand. Ook kun je dit gemakkelijk thuis op smeren zonder dat iemand hoeft te weten dat je je huid bleekt. Deze crèmes verschillen echter erg in resultaat en prijs.

Bij het aanschaffen van een crème is het aan te raden een product met natuurlijke ingrediënten te nemen zoals Sterwit Skin. Hierdoor loop je geen risico op schadelijke of vervelende bijwerkingen zoals een brandend gevoel, irritatie, jeuk en kloofjes.

In combinatie met SkinWhitening kan deze crème helpen voor een sneller egaal resultaat. Sterwit Skin kun je bestellen via de bestelpagina van deze website.